Luxe badkamer in Limburg

Een luxe badkamer is een badkamer die is ontworpen en ingericht met elegantie en comfort in gedachten. Bij Abitare vind je niet alleen badkamers met een verfijnde uitstraling, maar ook badkamers die exclusief ontworpen worden. Wij stemmen onze luxe badkamers volledig af op de wensen van onze klanten, zodat zij kunnen douchen en baden in pure luxe. Ben jij dus ook op zoek naar een luxe badkamer in Limburg? Stop dan met zoeken, want Abitare helpt je graag verder.

Kenmerken van onze luxe badkamer

Bij Abitare laten we onze klanten graag baden in luxe. Daarom zorgen wij voor designermerken, kwalitatieve materialen, design sanitair, innovatieve functies en maatwerk. Onze luxe badkamerontwerpen zullen volledig op jouw behoeften en wensen worden aangepast. We zijn creatief en denken graag out of the box in onze concepten. Met verrassende samenstellingen en een verfijnde vormgeving zorgen wij voor unieke luxe badkamers in Limburg, waarin comfort en ontspanning centraal staan.

Ons assortiment

SHOWROOM

Jacob Romenweg 5, 6042 EZ Roermond        0475 – 256 700            info@italiaansekeukens.com

Design tegels

Er is niet één materiaalsoort specifiek voor een luxe badkamer. Wel zie je vaker natuursteen terugkomen, zoals marmer of keramische tegels. Tegels worden sowieso vaak in een design badkamer gebruikt. Deze stralen luxe uit, wanneer ze van goede kwaliteit zijn. Grote, strakke tegels of juist tegels met een speciale vorm hebben een verfijnde uitstraling. Bovendien wordt vaker gebruikgemaakt van een of meerdere decor tegels, die de aandacht trekken. Daarnaast wordt hout vaak gekozen in een design badkamer. Vooral massief eikenhout geeft een verfijnde uitstraling aan je badkamer.

Design sanitair

Sanitair van designermerken mag natuurlijk niet ontbreken in een luxe badkamer. Kies bijvoorbeeld voor strakke meubels zonder grepen om strakke, moderne lijnen aan je design badkamer toe te voegen. Maak de strakke look af met een vierkante wastafel. Combineer het design sanitair naadloos met elkaar om een gevoel van eenheid te creëren.

Technologische hoogstandjes

Je luxe badkamer is natuurlijk niet af zonder een paar technologische hoogstandjes. Denk hierbij aan ligbaden met speakers in, zodat je tijdens het baden kunt genieten van je favoriete muziek of podcasts. Of installeer verlichting in de douche die zich automatisch aanpast, wanneer de douche in gebruik is.

Combinatie mogelijk met andere stijlen

Een van de voordelen van een luxe badkamer is dat het prima gecombineerd kan worden met meerdere interieurstijlen. Als er bijvoorbeeld iets luxe uitstraalt, dan is het wel spa elementen te verwerken in je luxe badkamer. Deze zogenaamde wellness badkamers kenmerken zich door elementen als sauna’s, jacuzzi’s en regendouches in de badkamer op te nemen. Wellness vind je bovendien terug in de gebruikte accessoires en decoraties, zoals unieke geurstokjes, zachte handdoeken en wollige badmatten.

Ook de hotel chique stijl past prima binnen een luxe badkamerontwerp. Bij deze stijl wordt je badkamer namelijk ingericht als bij een vijfsterrenhotel, waarin overal waar je kijkt luxe te vinden is. Ruime douchemogelijkheden zonder het verlies van gemak en kwaliteit passen bijvoorbeeld prima binnen deze stijl.

 

Badkameradvies van onze adviseurs

In onze showroom in Roermond helpen onze deskundige badkameradviseurs je graag verder bij vragen over welke luxe badkamer bij je past. We helpen je met het uitkiezen van het juiste sanitair en we geven je advies over de styling van je exclusieve badkamer op maat. Onze adviseurs luisteren naar je wensen en behoeften en komen zo tot de beste oplossing voor jouw situatie. Ook voor het renoveren van je huidige badkamer naar een luxe badkamer helpen we je graag op weg. Gelieve voor je bezoek een afspraak maken, opdat onze adviseurs je de tijd kunnen bieden om je badkamer samen te stellen.

Kosten van een luxe badkamer in Limburg inclusief montage

Badkamers in Limburg kun je zo duur maken als je zelf wil. Verscheidene factoren bepalen de uiteindelijke prijs van je luxe badkamer. Kies je voor badkamertegels in je design badkamer, dan kun je nog kiezen tussen verschillende soorten en afmetingen. Ook het materiaal van de tegel is prijsbepalend. Design sanitair kan in de papieren lopen, maar geeft wel die finishing touch aan een luxe badkamer en kan hier moeilijk bij ontbreken. Als laatste bepalen de spa voorzieningen die je installeert voor een groot deel de prijs. Bij Abitare wordt jouw badkamer volledig op maat gemaakt, waardoor je bij het advies in onze showroom al een gepersonaliseerde prijsopgave krijgt. Wij werken volledig transparant en je zult geen verborgen kosten daarom bij ons aantreffen.

Luxe badkamers in Limburg en meer vind je bij Abitare

Bij Abitare kun je terecht voor jouw op maat gemaakte luxe badkamer in Limburg, maar ook in Roermond. Wij zijn echter ook gespecialiseerd in het ontwerpen van andere luxueuze interieurconcepten. Je kunt bij ons terecht voor hoogwaardige Italiaanse keukens, interieurs en kwalitatieve vloeren. Onze deskundige interieurontwerpers ontwerpen en geven graag vorm aan al je woonruimtes. We verzorgen hierbij een totaalconcept: van wanden tot vloer, van meubilair tot accessoires. Zorg met Abitare voor een eenheid in interieurstijl door je hele huis.

Onze showroom