Taatsdeuren in Limburg 

Jouw stalen deuren met glas in Limburg koop je bij Abitare

Stalen deuren in Limburg kopen? Dan ben je bij Abitare aan het juiste adres. Onze producten bieden luxe en zijn volledig op maat gemaakt. Ben je van mening dat je een bijzondere situatie thuis hebt en ben je bang dat je pivotdeuren niet passen door bijvoorbeeld vloerverwarming? Bezoek dan onze showroom in Roermond. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Ook voor ander interieuradvies kun je bij ons terecht. We maken high end interieurs voor je, waarin kwalitatieve materialen en warmte niet ontbreken.

Ons assortiment

SHOWROOM

Jacob Romenweg 5, 6042 EZ Roermond        0475 – 256 700            info@italiaansekeukens.com

Wat zijn taatsdeuren?

Taatsdeuren zijn unieke deuren, waarbij deurkozijnen overbodig zijn. De scharnieren van pivotdeuren worden in de boven- en onderkant van de deur geplaatst. Zodoende kan de deur in het plafond en de vloer gezet worden. Bovendien staan taatsdeuren bekend om de verticale as, waardoor ze zowel naar binnen als naar buiten open kunnen. Bij het kiezen van pivotdeuren zijn er verschillende materialen en ontwerpmogelijkheden om uit te kiezen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de stijl van je huis.

Dubbele of enkele deuren

Heb je een groot en wil je dit nog eens extra benadrukken? Dan kun je ook kiezen voor een dubbele taatsdeur. Dubbele pivotdeuren voegen symmetrie en balans toe, waardoor een gevoel van ruimtelijkheid en grandeur ontstaat. Of ze nu worden gebruikt als ingang naar een woonkamer, slaapkamer of studeerkamer, dubbele taatsdeuren trekken onmiddellijk de aandacht en creëren een gevoel van luxe. Je kunt er zelfs voor kiezen om de deur te monteren als een schuifdeur.

Waarom kiezen voor taatsdeuren van Abitare?

Taatsdeuren in je woning zijn een geweldig idee door alle voordelen die deze stalen deuren bieden. Het grootste voordeel van een taatsdeur is dat je een gevoel creëert van ruimte en openheid, want de vloer lijkt onder de deur door te lopen. Bovendien bevat de deur een of meerdere glazen vensters. Door de hoge doorzichtigheidsgraad van de deuren en de toevoer van daglicht, lijken twee aangrenzende vertrekken een groot geheel te zijn. Verder bieden de deuren een groot gebruiksgemak, want de deur draait in jouw looprichting mee. Ook voor kinderen zijn deze deuren dus veiliger, want de deuren draaien met de kinderen mee en sluiten met enige vertraging waardoor er praktisch geen vingers tussen de deuren kunnen blijven steken.

Je taatsdeuren op maat gemaakt

Stalen taatsdeuren zijn ideaal voor liefhebbers van een industriële of minimalistische esthetiek. Ze bieden duurzaamheid en stabiliteit, terwijl ze tegelijkertijd een eigentijdse uitstraling toevoegen aan elke ruimte. Stalen frames kunnen worden afgewerkt met poedercoating of gelakt in verschillende kleuren voor een op maat gemaakte uitstraling. Bovendien kun je bij Abitare kiezen uit een ruim assortiment van handgrepen en glassoorten.

Taatsdeur limburg

Kosten taatsdeuren in Limburg met montage

De kosten van taatsdeuren kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het materiaal, de grootte en de complexiteit van het ontwerp. Over het algemeen zijn taatsdeuren iets duurder dan traditionele scharnierdeuren vanwege hun geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen. Door hun verticale as klappen de deuren echter vanzelf dicht, waardoor warmte miniem verloren gaat. Hierdoor bespaar je uiteindelijk kosten juist. Voor een op maat gemaakte prijsopgave kun je contact met ons opnemen of maak een afspraak in onze showroom.

Italiaans design bij Abitare

In design interieurs investeer je. Daarom moet je weloverwogen besluiten nemen. Bezoek om deze reden eens de showroom van Abitare Keukens te Roermond. Een interieur moet je beleven, voordat je weet wat bij je past en wat niet. De medewerkers voorzien je graag van advies en helpen je aan hoogwaardige interieuroplossingen in Limburg. Er is van alles mogelijk bij het op maat maken van je interieur. Bovendien wordt er gekeken naar wat je wilt in combinatie met wat je wil uitgeven. Wij zorgen ervoor dat een match mogelijk wordt. Daarnaast bieden wij niet alleen alles aan om een design interieur te creëren, maar ook hebben wij high end keukens van Italiaans design. Bekijk nu ook onze Italiaanse keukens.

taatsdeuren limburg