Onze showroom

WIJ DENKEN
OUT-OF-THE-BOX
EN ZIJN CREATIEF

Voor koken, baden én wonen biedt Abitare keuken & interieurarchitectuur een totaalconcept. Abitare geeft u graag advies voor uw gehele interieur. Abitare werkt met diverse topmerken op het gebied van meubels, verlichting en woon­ accessoires. Bij de designkeukens springt het merk Poliform en met name het model Alea Pro eruit: een keuken met zéér luxe materialen. Abitare heeft daarnaast een eigen kijk op badkamerdesign door out­of­the­box­denken, creativiteit en inno­ vaties. Overtuig uzelf en kom vrijblijvend kijken in onze showroom in Roermond!

Wij hebben een passie voor Italiaans design. Wij realiseren ons dat een Italiaanse keuken een belangrijke beslissing is. Het is namelijk een keuken met een eigen karakter die jaren meegaat. Abitare zoekt samen met u een keuken op maat uit die bij u past. Met hoogstaande materialen en uitstekende keukenapparatuur voor een betaalbare prijs. Wij letten op alle details en maken zo uw keuken bijzonder en onderscheidend. Beleef het complete koken met een Italiaanse keuken van Abitare!

ABITARE BIEDT EEN TOTAALCONCEPT: VOOR HET HELE INTERIEUR

Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring in het werken met keukens. Onze familie zit al generaties lang in ‘de keukens’. Wat begon met een passie voor Italiaanse keukens is door de jaren heen uitgegroeid tot een internationale onderneming die een totaalconcept aanbiedt: Abitare keuken & interieurarchitectuur. Abitare verzorgt vooral keukens, maar verkoopt ook badkamers, slaapkamerkasten, andere interieurmeubelen, vloeren (pvc, parket, tegel en giet), openhaarden, stalen­ en aluminiumdeuren, binnendeuren zonder kozijn, kunst, verlichting en andere elementen die uw interieur tot een harmonieus geheel maken.

Zoekt u een unieke badkamer waar comfort en wellness belangrijk zijn? Abitare heeft een verfrissende kijk op badkamerdesign. Door out­of­the­ box denken en een hoge dosis creativiteit is een adembenemende collectie ontstaan. Een collectie die constant in beweging is door het gebruik van nieuwe technieken en innovaties. Onze aanpak sluit daarop aan: flexibel en deskundig. Onze ontwerpen zijn helemaal afgestemd op uw wensen, uw huis en interieur.

Onze kracht is onze betrokkenheid bij u als klant. Wij denken graag met u mee over uw keuken, badkamer of het totaalconcept, inclusief een eventuele verbouwing. Vrijwel alles is bij ons mogelijk, omdat we altijd proberen om uw wensen te laten passen bij het ontwerp en uw budget. Wij leveren luxe producten, met een warme en moderne uitstraling, voor betaalbare prijzen. Wij onderscheiden ons met verfijnde afwerkingen en bijzondere details: origineel en uniek. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij staan voor u klaar!