Project Beek

De strakke elegantie van Italiaans design zien we hier terug in het hele interieur. Abitare schiep een stijlvolle, minimalistische maar toch hele warme sfeer in huis – waarbij de inrichting van alle vertrekken smaakvol op elkaar werd afgestemd.

De uitstraling van buiten is ook modern, strak en licht. Die lijn is dus doorgetrokken bij binnenkomst. Op alle details is gelet. Van de plinten en naden tot de taatsdeuren naar woonkamer en keuken; alle sluiten fraai aan bij het minimalistische ontwerp van het interieur.

Fenix keuken

Daarbij passen de kasten die helemaal van plafond tot vloer lopen in de matzwarte keuken, uitgevoerd in Fenix. De wand wordt even gebroken door de koffie-nis naast de combi-stoomoven en combimagnetron van Siemens. Het massieve kookeiland is van Italiaanse allure dankzij het geaderde grijze keramiek blad waarin spoelbak en inductieplaat fraai verzonken zijn. Fijn comfort in de keuken bieden de twee vaatwassers. Daardoor hoeft er nooit vieze vaat buiten te staan én is er na etentjes met grotere gezelschappen altijd ruimte voor een vlotte schoonmaak.

Verbinding

Keuken, eetkamer en woonkamer lopen naadloos in elkaar over. De verbinding wordt versterkt door elementen als de decoratieve open kast aan de zijkant van de keukenwand. Het matzwarte Fenix uit de keuken is nog zo’n verbindend aspect in de woning. Dat zien we onder andere terug in de garderobekast, in de bijkeuken, het tv-meubel en in de kledingkasten in de slaapkamer; die laatste deels uitgevoerd in een houtlook.

Interieurstyling Abitare

De zwarte meubels en accessoires, de verschillende tegels en de strakke, moderne styling zijn door de woning heen op elkaar afgestemd. Met eveneens terugkerende houten elementen die de sfeer verwarmen en enkele speelse twists: zoals de koperkleurige kranen in de overwegend zwarte badkamer tegenover het lichte wit in de badkamer naast de slaapkamer. Maar ook de fantastische uitgelichte spiegel in het toilet beneden springt onmiddellijk in het oog.

Buiten de keuken en sanitaire ruimten mocht Abitare hier ook het interieur van de woonruimten stylen. De stoelen in woon- en eetkamer, de dressoirkast en loungetafels; het werd allemaal afgestemd met de adviseurs van Abitare keuken en interieur architectuur.

Waar kunnen wij u mee helpen?