Poliform keukens

Poliform keuken

Koken is een beleving en de beleving wordt alleen maar versterkt met een keuken die past in jouw interieur en bij jouw wensen. Een Poliform keuken kan de beleving van koken naar een hoger niveau brengen. Bij Abitare keukens kun je een Poliform keuken op maat laten ontwerpen en elk detail kun je naar eigen stijl aanpassen. Laat je wensen werkelijkheid worden en maak een Italiaanse droomkeuken. Heb je inspiratie nodig voor het design van een keuken? Bekijk hier ons assortiment van poliform keukens.

Ons assortiment

SHOWROOM

Jacob Romenweg 5, 6042 EZ Roermond        0475 – 256 700            info@italiaansekeukens.com

Poliform keuken
Poliform keuken

Waarom kiezen voor Poliform keukens?

Poliform keukens zijn de beste optie wanneer je op zoek bent naar een exclusieve keuken. De keukens worden gemaakt van de beste materialen en zijn van een goede kwaliteit. Daarnaast gaat een Poliform keuken lang mee en heeft weinig last van slijtage, waardoor je voor een langere tijd kunt blijven genieten van een exclusieve keuken. Vaak zijn Poliform keukens een investering, omdat dit mede komt door de kwaliteit die ze leveren. Maar vanwege de lange levensduur is het een duurzame investering.

Poliform keuken
Poliform

Kenmerken van Poliform keukens

Een Poliform keuken herken je aan de Italiaanse stijl waarbij er aandacht is besteed aan elk detail in het keukendesign. Voor elk interieur is er een bijpassende keuken die op maat wordt gemaakt naar jouw wensen. De kleur, de materialen en het design wordt afgestemd op jouw voorkeuren. De materialen die wordt gebruikt in Poliform keukens zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur.

De kosten van een Poliform keuken

De kosten van een Poliform keuken hangt af van verschillende factoren. De keuken wordt op maat gemaakt naar jouw wensen. De materialen die worden gekozen zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast kun je kiezen voor luxe afwerkingen. Roestvrijstaal is een voorbeeld van een luxe afwerking, maar je hebt ook exclusieve houtsoorten, pvd metaal fronten, metaal lak fronten en roestvrijstalen fronten. De keuze van materialen heeft invloed op de totaalprijs van een Poliform keuken op maat. De apparaten die het koken gemakkelijker maken kunnen variëren in prijs want het hangt af hoe geoptimaliseerd je de apparaten wilt. Er is geen vaste prijs voor een Poliform keuken, omdat dit afhangt van jouw wensen. Bij Abitare leveren we luxe producten, met een warme en moderne uitstraling, voor betaalbare prijzen.

Poliform keuken
Poliform keuken

Poliform keukens kopen doe je bij Abitare

Beleef koken met een Poliform keuken van Abitare! Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een keuken te hebben waar de beleving van koken centraal staat. Daarom letten wij op alle details in het keukenontwerp om zo jouw keuken bijzonder en onderscheidend te maken. De jarenlange ervaring bij onze professionals van Abitare zorgen ervoor dat wij elk keukenontwerp kunnen realiseren tot jouw droomkeuken. Kom vandaag nog langs in onze showroom om inspiratie op te doen voor keukendesigns en vraag onze medewerkers om advies. Wij helpen je graag verder om samen tot een innovatief en creatief keukenontwerp uit te komen. In onze showroom kun je naast keukens ook Italiaanse badkamers, slaapkamerkasten en andere interieurmeubelen bekijken. Wij kunnen namelijk ook zorgen voor een interieur totaalconcept.

Onze kracht is betrokkenheid

Bij Abitare keukens vinden we het belangrijk om betrokken te zijn bij onze klanten. Wij denken graag mee om jouw wensen te realiseren tot een passend ontwerp voor badkamers of voor je interieur. Wil je je huidige keuken in Limburg verbouwen? Ook dat is bij ons mogelijk! Wij vinden het belangrijk om jouw wensen te laten passen bij het ontwerp en het budget. Kom langs in onze showroom voor inspiratie en voor vragen of advies kunt u terecht bij onze medewerkers.

Badkamers
Interieurs
Poliform

De verschillende Poliform thema’s bij Abitare Keukens

Bij Abitare Keukens weten wij als geen ander dat over smaak niet te twisten valt en iedereen andere wensen of voorkeuren heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan Poliform keukens aan. Hieronder een opsomming van alle ontwerpen:

Onze showroom