High End Keukens

High End keukens

Bij het ontwerpen van je droomhuis is de keuken een essentieel onderdeel waar je veel aandacht aan moet besteden. Een high-end keuken is niet alleen een functionele ruimte om te koken, maar ook een esthetische uitspraak die je huis naar een hoger niveau tilt. Wil je jouw high end keuken op maat laten ontwerpen? Dan ben je bij Abitare Keukens aan het goede adres. Hier vind je volledig op maat gemaakte, high end keukens van Italiaanse makelarij.

Ons assortiment

SHOWROOM

Jacob Romenweg 5, 6042 EZ Roermond        0475 – 256 700            info@italiaansekeukens.com

Wat houdt dat nu in high end keukens?

High-end keukens zijn keukens van de hoogste kwaliteit en luxe. Ze worden gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardige materialen, op maat gemaakte ontwerpen en geavanceerde keukenapparatuur en verlichting. Deze keukens zijn vaak ontworpen met oog voor detail en esthetiek, en ze zijn bedoeld om niet alleen functioneel te zijn, maar ook een statement te maken in de woning. Een high-end keuken staat kortom voor luxe en valt daarom onder het hoogste segment van keukens.

Waarom kiezen voor een high end keuken?

High-end keukens zijn gemaakt van de beste materialen en bieden superieure kwaliteit. Dit betekent dat de keukenkasten, apparatuur en werkbladen lang meegaan zonder veel slijtage, waardoor ze een duurzame investering zijn. Een high-end keuken voegt een gevoel van luxe toe aan je huis. Het maakt koken tot een plezierige ervaring en stelt je in staat om indruk te maken op je gasten. Het is daarom een investering in je levensstijl. High-end keukens worden bij Abitare Keukens aangepast aan je persoonlijke smaak en behoeften. Je kunt kiezen uit een breed scala aan materialen, kleuren en ontwerpen om een keuken te creëren die perfect bij je past. Hoogwaardige keukenapparatuur en geavanceerde, slimme functies maken als laatste koken en bakken gemakkelijker en leuker. Dit kan je dagelijkse leven verbeteren en je meer tijd geven om van heerlijke maaltijden te genieten.

Kenmerken van high-end keukens

Een typisch kenmerk van een high end keuken is de op maat gemaakte kasten, die perfect passen in de beschikbare ruimte. Deze kasten kunnen gemaakt zijn van hoogwaardige houtsoorten en zijn vaak voorzien van luxueuze afwerkingen. Daarnaast kunnen high end keukens beschikken over hoogwaardige keukenapparatuur, zoals kookplaten, ovens en koelkasten van bekende merken die bekendstaan om hun prestaties en duurzaamheid. Wat betreft de esthetiek hebben high end keukens vaak dunne, prachtige werkbladen gemaakt van materialen zoals marmer of graniet. Deze materialen voegen niet alleen schoonheid toe aan de keuken, maar zijn ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Functionaliteit is ook een belangrijk aspect van high-end keukens. Ze bevatten vaak slimme opbergoplossingen, zoals uittrekbare lades en geavanceerde organisatiesystemen. De ruimtelijke indeling is zorgvuldig doordacht om maximale efficiëntie te bieden, waardoor koken een plezierige ervaring wordt. Bovendien zijn veel functionaliteiten verbonden met het internet, waardoor het koken nog makkelijker wordt.

Kosten van dit keuken topsegment

De kosten van high-end keukens kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de keuken, de materialen die worden gebruikt, het merk van de apparatuur en de mate van maatwerk. Over het algemeen kun je verwachten dat high-end keukens aanzienlijk duurder zijn dan standaardkeukens, omdat ze tot het topsegment keukens behoren. Daardoor is het lastig om bij maatwerk een prijsindicatie te kunnen geven. High-end keukens zijn echter een prima investering, omdat ze getuigen van luxe en omdat ze ontzettend duurzaam zijn. Bent u op zoek naar een keuken in Maastricht? Wij nodigen u graag uit om samen in gesprek te gaan om uw droomkeuken te realiseren.

High end keukens kopen en meer bij Abitare Keukens

Dus ben je op zoek naar high end keukens van Italiaanse keukenmerken? Dan ben je bij Abitare Keukens aan het goede adres. Abitare is gespecialiseerd in het aanbieden van verfijnde Italiaanse keukens en er wordt een totaalconcept aan de klanten aangeboden. In deze uitzonderlijke keukenwinkel in Roermond vind je hoogwaardige producten met een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Je prachtig afgewerkte designkeuken is hier betaalbaar. Abitare Keukens biedt daarnaast ook hoogwaardige badkamers aan en kan ook high-end interieurs voor je regelen. Hiermee wordt er een speciaal totaalconcept voor de klanten gerealiseerd.

Badkamers
Interieurs

Beleef zelf de luxe

In een keuken investeer je en daarom moet je een weloverwogen beslissingen maken, waarbij je de keuken moet kunnen beleven. Bij Abitare is dit mogelijk door een bezoek te brengen aan de showroom in Roermond. Bij de high end keukens springt het merk Poliform eruit, maar wij snappen dat jij het eerst moet ervaren alvorens je overtuigd bent. Kom vrijblijvend kijken in de showroom, waar de medewerkers je van advies kunnen voorzien over je hele interieur. Zij denken graag met je mee over de beste opties voor je high end keuken. Er is bijna alles mogelijk en je wensen worden gematcht met je te besteden budget. Luxe voor betaalbare prijzen; dat is wat je krijgt bij Abitare.

Onze showroom