PVC Vloeren Limburg

PVC vloeren in Limburg

Bent u op zoek naar een duurzame en onderhoudsarme vloer met een luxe look? Dan is wellicht een PVC vloer iets voor u. PVC vloeren zijn gemaakt van kunststof, maar hebben de uitstraling van parketvloeren. Het is daarom een duurzamer alternatief en perfect geschikt voor ruimtes waar u een goede kwaliteit van uw vloer wenst. Bent u op zoek naar PVC vloeren in Limburg? Dan bent u aan het goede adres bij Abitare in Roermond. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van luxe badkamers, keukens en interieurs. Hierbij kunnen luxueuze vloeren natuurlijk niet ontbreken.

SHOWROOM

Jacob Romenweg 5, 6042 EZ Roermond        0475 – 256 700            info@italiaansekeukens.com

pvc vloer
PVC vloer

Voordelen van PVC vloeren op maat

Bij Abitare kunt u uw PVC vloeren zo laten ontwerpen dat hij precies past bij de rest van uw design interieur. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van PVC vloeren en deze vloeren hebben u veel te bieden:

  • Waterbestendig materiaal.
  • Heeft een geluidsdempende werking.
  • PVC neemt warmte op, waardoor de vloer niet koud aanvoelt.
  • PVC is duurzaam en gaat dus lang mee.
  • Onderhoudsvriendelijk materiaal.
  • Natuurlijke ogende vloer.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
pvc vloer

Verschillende soorten vloeren van PVC

Wij hebben de mogelijkheid om uw PVC vloer volledig op maat te maken in de gewenste kleuren, patronen en soorten. Twee bekende soorten PVC zijn er op de markt verschenen. De dryback/verlijmde PVC vloeren worden op een geëgaliseerde ondergrond aangebracht. Dit type PVC vloer is vrij dun en is bijvoorbeeld prima geschikt voor vloerverwarming. Een tweede bekende PVC vloer is de klik vloer. Hierbij worden PVC stroken in elkaar geklikt als een puzzel. U kunt daarbij ook kiezen voor een zogeheten ‘losleg vloer’, waarbij de PVC vloeren zwevend gelegd worden op de ondergrond. Als laatste kunnen PVC vloeren zelfklevend zijn. Voordeel hiervan is dat u geen dure lijm hoeft te kopen om te voorkomen dat de stroken gaan verschuiven.

Uw PVC vloer in Limburg leggen

Voordat uw PVC vloer in Limburg gelegd kan worden, moet de vloer geschuurd worden. Bovendien moeten oneffenheden weggehaald worden en gereinigd worden. Eventueel wordt een primer aangebracht en de ondergrond vloervolgend geëgaliseerd. Hierna wordt deze opnieuw geschuurd, zodat de lijm goed hecht. Hierna kan de PVC vloer geplaatst worden. U kunt hierna meteen over de vloer lopen, maar de meubels mogen pas na een á twee dagen geplaatst worden.

PVC vloer
PVC vloer

Gebruik en onderhoud van uw PVC vloer op maat

PVC vloeren staan bekend om de PU-laag, die uw vloer beschermt tegen slijtage. Deze handige laag zorgt er tevens voor dat het onderhoud van PVC. De vloer kan eenvoudig worden gereinigd met milde zeep en water. Gebruik een zachte doek of spons om vuil en vlekken voorzichtig weg te vegen. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze de vloer kunnen beschadigen. Regelmatig stofzuigen om scherpe voorwerpen als steentjes en zand vroegtijdig te verwijderen is ook raadzaam.

Kosten van een PVC vloer

De kosten van een PVC vloer kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, de kwaliteit, de dikte, het patroon en de installatiekosten. Kom eens langs in onze showroom om uw ideale vloer uit te kiezen en met een van onze medewerkers te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw wensen. Naast dat wij u graag helpen aan een PVC vloer, is het ook mogelijk om bij ons een houten vloer aan te schaffen.

pvc vloer
pvc vloer

Kwalitatieve PVC vloeren in Limburg koopt u bij Abitare

Voor hoogwaardige PVC vloeren bent u bij Abitare aan het juiste adres. Met een ruim assortiment aan kwalitatieve en stijlvolle PVC vloeren biedt Abitare oplossingen die voldoen aan uw esthetische en functionele eisen. Onze vloeren, variërend in merken, patronen en diktes, beloven duurzaamheid en een prachtige uitstraling. Bovendien staat ons team van experts klaar om u te voorzien van deskundig advies en een vakkundige installatie. U kunt bovendien bij ons terecht, wanneer u op zoek bent naar Italiaanse keukens of luxe badkamers.