Italiaanse badkamer

Italiaanse badkamer

Italiaans design staat wereldwijd bekend om zijn verfijning en elegantie. Van mode tot meubels en interieur, de Italiaanse esthetiek heeft altijd een speciale plaats ingenomen in de harten van designliefhebbers. Zo staan Italiaanse badkamers ook voor abstractie en durf. Met hun strakke en zuidelijke look word je keer op keer verrast, wanneer je een bad neemt. Een Italiaanse badkamer kopen? Dat doe je bij Abitare, want wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van Italiaanse keukens, badkamers en complete interieurs van Italiaanse design. Abitare biedt voor koken, baden en wonen een op maat gemaakt totaalconcept. Nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral langs in onze showroom in Roermond.

Ons assortiment

SHOWROOM

Jacob Romenweg 5, 6042 EZ Roermond        0475 – 256 700            info@italiaansekeukens.com

Voordelen badkamer met Italiaanse design

Een Italiaans badkamerdesign biedt een scala aan voordelen. Italiaans design staat bekend om zijn verfijnde en elegante uitstraling. Het gebruik van hoogwaardige materialen en doordachte ontwerpen creëert een tijdloze schoonheid in je badkamer. Italiaanse badkamers zijn niet alleen mooi, maar ook uiterst functioneel. Slimme opslagoplossingen en ruimteoptimalisaties zorgen ervoor dat zelfs kleine badkamers efficiënt worden benut. Duurzaamheid is daarnaast een integraal onderdeel van Italiaans design. Hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen ervoor dat je badkamer lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Een Italiaanse badkamer is als laatste niet alleen een plek om jezelf te verzorgen, maar ook een waardevolle investering in je huis. Het verhoogt de waarde en aantrekkelijkheid van je woning.

Kenmerken Italiaanse badkamer

Een Italiaanse badkamer kenmerkt zich door een mengeling van gedurfde kleuren en abstracte vormen. Het is bijvoorbeeld niet raar om ronde wasbakken te pakken met rechthoekige badkamermeubelen. Dit contrast zorgt voor een tijdloze uitstraling en zorgt ervoor dat iedere badkamer ook echt uniek is. Als je van een strak design houdt, dan past een badkamer van Italiaans design hier naadloos bij. De elegantie en beetje stoere uitstraling zorgen voor een strakke look. Als laatste horen bij een Italiaanse badkamer ook tegels: zowel in de vloeren als in de muren.

Italiaanse tegels in de badkamer

Een badkamer van Italiaanse makelarij komt het best tot zijn recht met tegelvloeren en wandtegels, zoals bij de Strato badkamer en de Origin badkamer. Klik op de links om deze designs te kijken. Gebruik je badkamertegels, dan is het van belang de juiste te pakken bij jouw ontwerp. Kies mooie tegels met contrasten en varieer in kleuren en materialen. De medewerkers van Abitare helpen je graag verder om perfect passende vloertegels en/of wandtegels bij je badkamer te vinden.

Italiaanse badkamers koop je bij Abitare

Een Italiaanse badkamer kopen, doe je bij gespecialiseerde winkels, zoals Abitare te Roermond. Abitare is zeker een bekende naam in de branche. Je vindt er hoogwaardige Italiaanse badkamerproducten en -ontwerpen. Als je op zoek bent naar een stijlvolle en kwalitatieve badkamerinrichting, is Abitare zeker een goede keuze. Vergeet niet om de showroom te bezoeken en advies in te winnen over de nieuwste trends in badkamerdesign en welke producten het beste bij jouw wensen passen.

Daarnaast vind je er een totaalconcept voor het hele interieur. Door de jarenlange ervaring in de verkoop van Italiaanse keukens, was er bekendheid met Italiaanse designs, waardoor een totaalconcept voor het hele interieur een logische vervolgstap was. Met een out-of-the-box-denken en creativiteit is een indrukwekkende collectie gewaarborgd. En dit assortiment is niet statisch: door nieuwe technieken te gebruiken en innovaties toe te passen, blijft deze collectie altijd meegroeien met de ontwikkelingen. Zo wordt er ook gewerkt: deskundig en flexibel. Jouw badkamer wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en de rest van je interieur.

Beleef zelf de luxe

In een Italiaanse badkamer investeer je en daarom moet je een weloverwogen beslissing maken. Bij Abitare is dit mogelijk door een bezoek te brengen aan de showroom in Roermond. Wij snappen dat jij het eerst moet ervaren alvorens je overtuigd bent. Kom vrijblijvend kijken in de showroom, waar de medewerkers je van advies kunnen voorzien over je hele interieur. Zij denken graag met je mee over de beste opties voor jouw Italiaanse badkamer, maar ook een wellness badkamer of hotel chique badkamer. Er is bijna alles mogelijk en je wensen worden gematcht met je te besteden budget. Luxe voor betaalbare prijzen; dat is wat je krijgt bij Abitare.

Onze showroom