Keukens Sittard

Keukens Sittard

De keuken vormt het kloppende hart van je huis. Het is de plek waar vrienden en familie samenkomen om te genieten van heerlijke momenten. Dit is ook waarom het van cruciaal belang is om voldoende aandacht te besteden aan het ontwerpen van een keuken die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bij Abitare Keukens en Interieurarchitectuur vind je professionals die ervoor kunnen zorgen dat jouw droomkeuken in Sittard werkelijkheid wordt. De hoeveelheid verschillende keukens maken het mogelijk om genoeg inspiratie op te doen voor jouw eigen keuken.

Ons assortiment

SHOWROOM

Jacob Romenweg 5, 6042 EZ Roermond        0475 – 256 700            info@italiaansekeukens.com

Passie voor Italiaanse stijl

Bij Abitare hebben wij een diepgaande liefde voor Italiaans design, wat zich duidelijk weerspiegelt in onze keukens in Sittard. Bij het totaalconcept staan creativiteit, innovatie en grensverleggend denken heel hoog bij ons. Wij werken uitsluitend met de hoogwaardigste materialen zoals Poliform. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat het resultaat luxe en kwaliteit uitstraalt, maar met een toegankelijke prijs zodat iedereen kan genieten van een keuken met Italiaanse allure bij Abitare Keukens en Interieurarchitectuur.

Waarom kiezen voor keukens in Sittard?

Bij Abitare hechten wij enorm veel waarde aan de kwaliteit van keukens. Een keuken moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en duurzaam. Wij werken dan ook uitsluitend met de beste materialen voor keukenkasten, apparatuur en werkbladen op maat te maken voor jouw ideale keuken. Doormiddel van onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en installeren van keukens in Sittard begrijpen wij dat iedereen unieke behoeften en wensen heeft, daarom is ons doel ook om dit zo perfect mogelijk te vertalen naar jouw droomkeuken. Onze ontwerpers nemen de tijd om jouw visie en stijl volledig te begrijpen. Zo is het voor ons mogelijk om een ontwerp te kunnen creëren wat aansluit bij jouw behoeften en wensen. Of je nu verlangt naar een moderne keuken of juist een industriële keuken. Wij hebben de expertise om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken. Bij Abitare is vrijwel alles mogelijk.

Onze diensten voor keukens in Sittard

Het proces van een keuken begint bij een keukenontwerp. Alle wensen en behoeften die jij met onze ontwerpers deel wordt vertaald naar een keuken die niet alleen jouw stijl weerspiegelt, maar ook praktisch en functioneel is. Vervolgens zorgen onze vakbekwame installateurs voor een vlekkeloze installatie waarbij zij oog hebben voor elk detail. Zo kunnen wij een keuken realiseren die volledig voldoet aan jouw verwachtingen. Wil je een bestaande keuken laten reserveren? Dit is ook mogelijk bij Abitare. Wij zijn er om je te ondersteunen zodat je eindelijk jouw droomkeuken kan realiseren!

Poliform keuken
keukens sittard

Keuken kopen in Sittard

Ben je opzoek naar de perfecte keuken? Dan ben je bij Abitare keukens aan het juiste adres. Wij bieden een totaalconcept dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Wij helpen jou met het kopen van jouw droomkeuken in Sittard. De prijs van de keuken wordt bepaald op basis van een aantal verschillende factoren, waaronder de gebruikte materialen, de omvang van de keuken en de mate van maatwerk. Een keuken is een investering waar je jarenlang plezier van wilt hebben, daarom zorgen wij ervoor dat de keuken aan al jouw eisen voldoet.

Badkamers
Interieurs

Bezoek onze keukenzaak in Sittard

Wil jij inspiratie opdoen voor het ontwerp van jouw keuken? Kom naar onze showroom waar je verschillende keukens in diverse stijlen kunt bewonderen. Onze medewerkers staan klaar om deskundig advies te geven over de juiste keuken voor jouw interieur. Wil je nu niet alleen je keuken doen, maar het hele interieur? Bekijk hier ons assortiment voor interieurs. Het is natuurlijk ook mogelijk om een kijkje te nemen naar ons eerder geleverde werk.